ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:19
MENU CLOSE

Επιστολή της ΟΛΜΕ προς γονείς και μαθητές

09.09.2013 14:46

Δύο επιστολές, μία προς τους γονείς και μία προς τους μαθητές εξέδωσε η ΟΛΜΕ, εν όψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που προγραμματίζονται από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

»Μπορούν να λειτουργήσουν και να παράγουν ποιοτικό έργο οι εκπαιδευτικοί σε σχολεία που λειτουργούν με την απειλή του ελεγκτή της δημόσιας διοίκησης, την απειλή των κακόβουλων καταγγελιών που οδηγούν σε βαριές πειθαρχικές ποινές και αργία όσους δε συμμορφώνονται με τις επιλογές τους;
 
»Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους εμείς οι εκπαιδευτικοί, μαζί με τους μαθητές και τους γονείς και όλους τους εργαζόμενους, θέλουμε να ‘’ανοίξουμε τα σχολεία’’ στην ουσιαστική μόρφωση για όλους τους μαθητές, χωρίς εξεταστικούς και ταξικούς φραγμούς, στη σταθερή, μόνιμη αξιοπρεπή εργασία για εκπαιδευτικούς, για μαθητές – αυριανούς εργαζόμενους και για τους γονείς τους – τωρινούς εργαζόμενους κι ανέργους.
 
»Αντιστεκόμαστε στη διάλυση του δημόσιου σχολείου. Με μαζικούς ενωτικούς αγώνες μπορούμε και θα ανατρέψουμε αυτή την πολιτική», καταλήγει η επιστολή της ΟΛΜΕ.
 
 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:18
Exit mobile version