search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:25
MENU CLOSE

«Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης» σύμφωνα με τον Ηλ. Παναγιώταρο!(Video)

28.11.2013 09:55
«Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης» σύμφωνα με τον Ηλ. Παναγιώταρο!(Video) - Media

Σε επίδειξη των ιστορικών του γνώσεων επιδόθηκε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος «ξέχασε» το πραγματικό μικρό όνομα του εθνικού ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αποκαλώντας τον Κωνσταντίνο.

Σε επίδειξη των ιστορικών του γνώσεων επιδόθηκε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος «ξέχασε» το πραγματικό μικρό όνομα του εθνικού ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη αποκαλώντας τον Κωνσταντίνο.

 

Το ιλαρό αυτό περιστατικό ήταν μέρος της σφοδρής αντιπαράθεσης που γίνεται στη Βουλή με αφορμή την έγερση τεμένους στο Βοτανικό.
 
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής χρησιμοποίησε την ιστορική φράση του Γέρου του Μοριά «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι θα κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα την ίδια ώρα που μένει ημιτελής η Μητρόπολη, μετά τους σεισμούς, αλλά και η εκκλησία στην Αγίου Κωνσταντίνου και την ίδια ώρα που η Τουρκία λέει πως θα κάνει μουσείο και τζαμί την Αγία Σοφία.
 
Από την πλευρά του ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας στον Η. Παναγιώταρο δήλωσε πως είναι τιμή του που επί υπουργίας του γίνεται το τζαμί.
 
«Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους με ένα μόνο κριτήριο. Αν σέβονται τους νόμους και το Σύνταγμα και τον συνάνθρωπο τους ή αν είναι παράνομοι. Τίποτε άλλο. Και δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε Πόντιους, Εβραίους, Αρμένιους, Βουδιστές, Χριστιανούς, Μουσουλμάνους. Και είμαι περήφανος γιατί όταν απαντώ έτσι νιώθω πιο Έλληνας. Ότι εκφράζω τον πολιτισμό και τις αξίες του τόπου. Είστε λάθος κύριε Παναγιώταρε μιλάτε άμυαλα και πράττετε άστοχα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος «διορθώνει»:
 
Μετά την αναφορά πάντως αυτή ο Ηλίας Παναγιώταρος επιχείρησε να το διορθώσει, αν και η ρήση αποδίδεται ούτως ή άλλως στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
 
Με μήνυμά του στο twitter o Ηλίας Παναγιώταρος εξηγεί και λέει πως αναφερόταν στον πατέρα του «Γέρου του Μοριά» που σκοτώθηκε στην Καστάνια της Μάνης πολεμώντας 10.000 Τούρκους μαζί με τον Παναγιώταρο Βενετσανάκη.
 
«ΨΙΤ! Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κολοκοτρώνης και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ Βενετσανάκης, σκοτώθηκαν πολεμώντας 10.000 Τούρκους. Αυτό δεν είναι τσεκούρι και φωτιά;» έγραψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον προσωπικό του λογαριασμό για όσα είπε στη Βουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 21:25