Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε κατάληψη του κτηρίου της Πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του γραφείου του πρύτανη, Ιωάννη Μυλόπουλου, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης φοιτητές του τμήματος ψυχολογίας
Σε κατάληψη του κτηρίου της Πρυτανείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του γραφείου του πρύτανη, Ιωάννη Μυλόπουλου, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης φοιτητές του τμήματος ψυχολογίας, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, οι φοιτητές, που πρόσκεινται στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους διοικητικούς υπαλλήλους του ιδρύματος, που διαφώνησαν με την κατάληψη του κτηρίου.
Υπενθυμίζεται πως οι διοικητικοί του ΑΠΘ έχουν αποφασίσει να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας με τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας ώς την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελεύσεις φοιτητών και από άλλες σχολές βρίσκονται σε εξέλιξη για να αποφασιστεί ποιοι θα συμμετάσχουν στην κατάληψη και ποιοι είναι οι λόγοι της. Το μόνο σίγουρο, για την ώρα, είναι πως αποφάσισαν να κρατήσουν την κατάληψη μέχρι και την Παρασκευή.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.