ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:01
MENU CLOSE

Εορτασμοί για τα Θεοφάνεια σε όλη τη χώρα

06.01.2014 11:06

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες πλήθος κόσμου έσπευσε να γιορτάσει τα Θεοφάνεια και τον Αγιασμό των υδάτων. Στην Τέλενδο ο Παπούλιας, στην Καλαμάτα ο Σαμαράς.

Ο αγιασμός έγινε από τον μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παΐσιο. Μετά την τελετή ο κ. Παπούλιας συνομίλησε με κατοίκους του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, μετέβη με ελικόπτερο στο νησί Ψεριμος, το οποίο είχε δοκιμαστεί αρκετά από την κακοκαιρία του περασμένου Νοέμβρη αφού είχαν σημειωθεί αρκετές ζημιές κυρίως στα έργα υποδομής

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρέστη στην τελετή καθαγιασμού των Υδάτων, στην Καλαμάτα.

Το Καστελόριζο επισκέφθηκαν σήμερα οι υπουργοί Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να παραστούν στον εορτασμό των Θεοφανείων. 

Οι δύο υπουργοί συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, παρέστησαν στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του νησιού και τους υποδέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Ελευθερία Φτακλάκη.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το στρατόπεδο της τοπικής Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ). Ακολούθως θα μεταβούν στα στρατιωτικά φυλάκια των νήσων Στρογγύλης και Ρω, ενώ θα κατέθεσαν στεφάνι προς τιμή της Κυράς της Ρω, Δέσποινας Αχλαδιώτη. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50
Exit mobile version