search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 14:00
MENU CLOSE

«Έληξε» η άδεια του Χρ. Ξηρού

09.01.2014 15:24
«Έληξε» η άδεια του Χρ. Ξηρού - Media

Έληξε με τη δύση του ήλιου η πενθήμερη άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ σήμερα κατέθεσαν στην ασφάλεια συγγενικά του πρόσωπα.

 
Έληξε με τη δύση του ήλιου η πενθήμερη άδεια του Χριστόδουλου Ξηρού, ενώ σήμερα κατέθεσαν στην ασφάλεια συγγενικά του πρόσωπα.
 
Όπως αναφέρεται ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται πλέον φυγόποινος από την Εισαγγελία Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανιψιός του Χριστόδουλου Ξηρού είπε στην Ασφάλεια ότι ο ίδιος τον έφερε οδικώς στην Αθήνα την Κυριακή και ότι επρόκειτο να συναντήσει μια φίλη του. 

Από την πλευρά της η σύζυγος του Σάββα Ξηρού, Αλίθια Ρομέρο, δήλωσε ότι ακόμα κι αν γνώριζε που βρίσκεται ο Χριστόδουλος δεν θα το ανέφερε στην αστυνομία.
 

Ο δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας από τη ΓΑΔΑ ανέφερε ότι από την αντιτρομοκρατική έχουν περάσει δύο και τρεις φορές τα μέλη της οικογένειάς του σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι η 28χρονη φίλη του που ανακρίθηκε δεν τον είδε κατά την τελευταία του έξοδο.

Στο μεταξύ, νέα συνάντηση είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Σαμαράς ζήτησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που υπάρχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Χριστόδουλου Ξηρού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 13:59