search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:29
MENU CLOSE

Το τελευταίο αντίο στο Σάκη Μπουλά

22.02.2014 13:22
Η άγνωστη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του Σάκη Μπουλά - Τι συνέβη με το μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας - Media

Σε κλίμα συγκίνησης φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Σάκη Μπουλά στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο των Μελισσίων.

Σε κλίμα συγκίνησης φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτισαν τον Σάκη Μπουλά στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο των Μελισσίων.
 
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, "έφυγε" από τη ζωή την Παρασκευή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης,  Κώστας Γεωργουσόπουλος, Αντώνης Ρέμος,  Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Γιώργος Μαργαρίτης και πολλοί άλλοι έδωσαν το "παρών".
 
"Καλό ταξίδι στο φίλο μας", δήλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, εμφανώς συγκινημένος.
"Έχουμε κάνει γυρίσματα εδώ, έχουμε γελάσει και σήμερα ερχόμαστε να κλάψουμε για το Σάκη. Στο ίδιο νεκροταφείο. Μακάρι η ανθρωπιά του να βρει μιμητές", δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.
 
"Ο Σάκης έφυγε από το παρόν, έχει όμως ένα παρελθόν, που θα επιτρέψει σε όλους να τον βιώνουν και στο μέλλον", δήλωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:27