search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Απρόσμενη διακοπή στη δίκη του Πιστόριους

04.03.2014 09:59
Απρόσμενη διακοπή στη δίκη του Πιστόριους - Media

Ούτε 30 λεπτά δεν κράτησε η δεύτερη μέρα στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους αφού το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση εξαιτίας… των ΜΜΕ.

Ούτε 30 λεπτά δεν κράτησε η δεύτερη μέρα στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους αφού το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση εξαιτίας… των ΜΜΕ.
 
Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό δίκτυο eNCA που μετέδιδε ζωντανά την διαδικασία, εμφάνισε στην οθόνη το πρόσωπο μίας εκ των μαρτύρων η οποία είχε ζητήσει να τηρηθεί διακριτικότητα.
 
Η Μισέλ Μπέρτζερ είναι γείτονας του Πιστόριους και κατέθεσε (όσο πρόλαβε) ότι άκουσε γυναικεία ουρλιαχτά πριν από τους πυροβολισμούς. Όταν έγινε γνωστό ότι την ώρα της κατάθεσης εμφανιζόταν το πρόσωπό της στην τηλεόραση, ο δημόσιος κατήγορος Τζέρι Νελ ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου να τηρηθεί η ιδιωτική ζωή της μάρτυρος.
 
Αμέσως η πρόεδρος Θοκοζίλε Μαζίπα διέταξε την διακοπή της δίκης και αφού κάλεσε τους συνηγόρους στο γραφείο της, επέστρεψε και έκανε αυστηρές συστάσεις στα ΜΜΕ τα οποία προειδοποίησε με αποκλεισμό από τη συνέχεια αν δεν συμμορφωθούν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34