ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:08
MENU CLOSE

Ακόμα τρεις συλλήψεις για την υπόθεση των βαρελότων στη Σαντορίνη

22.04.2014 06:13

Ακόμα τρία άτομα-μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος- συνελήφθησαν στη Σαντορίνη για την υπόθεση των τραυματισμών με αυτοσχέδια βαρελότα στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια της Ανάστασης. Πρόκειται για έναν 28χρονο, έναν 24χρονο και έναν 16χρονο.

Κατά τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού στις κατοικίες συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο βαρελότο, 221 τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων και τσάντα ώμου.
 
Στο μεταξύ, μάχη για τη ζωή δίνει η αμερικανίδα τουρίστρια, 51 ετών, η οποία έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και ρήξη παχέος εντέρου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, όπου διακομίστηκε αεροπορικώς, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. 

Συνολικά οι τραυματίες είναι επτά. Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου διακομίστηκαν και άλλα τρία άτομα, ένας Έλληνας 51 ετών με εγκαύματα και σοβαρό τραυματισμό στο μάτι και δύο Αμερικανοί – η γυναίκα και ένας άνδρας 51 ετών- με εγκαύματα και εκχυμώσεις. 

Στους υπόλοιπους τρεις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και τούς επιτράπηκε να γυρίσουν στα σπίτια τους.
  

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:08
Exit mobile version