search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Νέα πρωθιέρεια η Κατερίνα Λέχου

28.04.2014 14:07
Νέα πρωθιέρεια η Κατερίνα Λέχου - Media

Η Κατερίνα Λέχου θα είναι η νέα πρωθιέρεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στη θέση της Ινούς Μενεγάκη, ύστερα από επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Κατερίνα Λέχου θα είναι η νέα πρωθιέρεια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στη θέση της Ινούς Μενεγάκη, ύστερα από επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
 
Η παρουσίαση της Ελληνίδας ηθοποιού έγινε από τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Γιάννη Καρρά σε συνέντευξη Τύπου την Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Νανζίνγκ 2014».
 
Παρούσα ήταν και η χορογράφος Αρτεμις Ιγνατίου.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία δεκάδων Κινέζων δημοσιογράφων, μελών τηλεοπτικών συνεργείων και εκπροσώπων της διοργανώτριας Νανζίνγκ, στο πλαίσιο προβολής των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που θα πραγματοποιηθούν 16-28 Αυγούστου 2014, με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 3.500 αθλητών και αθλητριών από ολόκληρο τον κόσμο. Οι αθλητές, από 15-18 ετών, θα διαγωνιστούν στα 28 αθλήματα του κανονικού Ολυμπιακού προγράμματος, ενώ υπάρχουν και μερικά νέα αγωνίσματα, όπως το μπάσκετ «3 εναντίον 3».
 
Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες στη Νανζίνγκ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 11.00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ η τελική πρόβα θα γίνει αύριο το πρωί. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 20:21