search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:22
MENU CLOSE

Αίρεται η ασυλία των Μιχαλολιάκου, Λαγού και Παππά

04.06.2014 10:39
Αίρεται η ασυλία των Μιχαλολιάκου, Λαγού και Παππά - Media

Με ψήφους 223 υπέρ και ένα "παρών" αίρεται η ασυλία των βουλευτών της ΧΑ, μετά από ονομαστική ψηφοφορία και μια θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή, που συνοδεύτηκε από παραληρηματικές νότες των κατηγορούμενων βουλευτών.

Με ψήφους 223 υπέρ και ένα "παρών"  αίρεται η ασυλία των βουλευτών της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά, μετά από ονομαστική ψηφοφορία και μια θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή, που συνοδεύτηκε από παραληρηματικές νότες των κατηγορούμενων βουλευτών.
 
«Παρών» ψήφισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ενώ απείχαν οι  βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είχαν αποχωρήσει, αλλά και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές της βαρύνονται με συμπληρωματικές κατηγορίες για το θέμα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Οι  Ν. Μιχαλολιάκος και  Γ. Λαγός κατηγορούνται συμπληρωματικά για παράνομη οπλοκατοχή και ο Χρ.Παππάς για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή παράνομου αρχείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:19