ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Λι Κετσιάνγκ και Σαμαράς

21.06.2014 11:14

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου μετέβησαν, μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησής τους στο μινωικό ανάκτορο της Κνωσού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Κινέζος ομόλογός του, Λι Κετσιάνγκ.

Στο μουσείο, ο Αντώνης Σαμαράς θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων του που παραδόθηκαν πρόσφατα σε χρήση.
Ο Λι Κετσιάνγκ που έφθασε χθες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», αναμένεται να αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα από την Κρήτη, ολοκληρώνοντας έτσι την τριήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι το Πεκίνο θα παραμείνει σταθερός επενδυτής και θα προχωρήσει στην αγορά ελληνικών ομολόγων την επόμενη φορά που η χώρα μας βγει στις αγορές.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την δική του πλευρά υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι πλέον ένα ελκυστικός προορισμός επενδύσεων και πρόσθεσε πως το 2014 θα κλείσει με θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χαρακτήρισε φίλο του τον Κινέζο ομόλογό του και εξήρε τη στάση της Κίνας για την στήριξη που πρόσφερε στην Ελλάδα στις δύσκολες στιγμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10
Exit mobile version