search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:13
MENU CLOSE

Ο Κόμπε Μπράιαντ αποθεώνει την Αθήνα

03.07.2014 14:12
Ο Κόμπε Μπράιαντ αποθεώνει την Αθήνα - Media

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς έγραψε: «Στην όμορφη πόλη της Αθήνας, μαζί με τη Λατίνα Αφροδίτη μου Βανέσα Μπράιαντ και τριγυρίζοντας στο στάδιο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896».

Ο Κόμπε και η Βανέσα Μπράιαντ έχουν γίνει οι καλύτεροι διαφημιστές της Ελλάδας στον κόσμο. Εχουν γεμίσει τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες από τα νησιά που επισκέφθηκαν, κάνοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τη χώρα μας και τις ομορφιές της.
 
Το πρωί της Πέμπτης ο Κόμπε, η σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και τον Παναθηναϊκό Στάδιο. Φυσικά και πάλι ανέβασαν φωτογραφίες. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από την βόλτα του στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο σούπερ σταρ των Λέικερς έγραψε: «Στην όμορφη πόλη της Αθήνας, μαζί με τη Λατίνα Αφροδίτη μου Βανέσα Μπράιαντ και τριγυρίζοντας στο στάδιο όπου διεξήχθησαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896».
 
Η οικογένεια Μπράιαντ ξεκίνησε τις διακοπές της από τις Κυκλάδες (Μύκονο, Αντίπαρο, Ιο, Σαντορίνη), συνέχισε στις Σπέτσες και τώρα βρίσκεται στην Αθήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34