Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σπιτικό γλυκό, που έχει κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι και δικαίως. Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε!
Σπιτικό γλυκό, που έχει κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι και δικαίως. Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε!
ΜΕΡΙΔΕΣ: 8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5 ΛΕΠΤΑ
Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό (με όλα τα λιπαρά)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 μικρό πακέτο μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο, προσθέτοντας έπειτα το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Τοποθετείτε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει και όταν θέλετε να σερβίρετε, ετοιμάζετε ατομικά μπολάκια στρώνοντας στη βάση τους λίγο τριμμένο μπισκότο. Βάζετε από πάνω το μείγμα του γλυκού και πασπαλίζετε με άλλη μία κουταλιά της σούπας μπισκότο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.