search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:04
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτης βιντεοσκοπούσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης

15.09.2014 15:07
Χρυσαυγίτης βιντεοσκοπούσε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης - Media

Άρχισαν τα όργανα στο η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης… Παρενέβη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προειδοποιώντας ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν σταματήσει η βιντεοσκόπηση από χρυσαυγίτη.

Άρχισαν τα όργανα στο η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης… Παρενέβη ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προειδοποιώντας ότι θα καλέσει την αστυνομία αν δεν σταματήσει η βιντεοσκόπηση από χρυσαυγίτη.
 
 Σύμφωνα με το thestival.gr, όλα ξεκίνησαν όταν, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, διαμαρτυρήθηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης για το πλήθος των θεμάτων που συμπεριελήφθησαν στην ημερήσια διάταξη.
 
«Υπάρχουν 158 διαφορετικές ενότητες. Το θεωρούμε άσκοπο και μη παραγωγικό. Μάλιστα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα θέματα αυτά. Αναζητήσαμε πληροφορίες στο διαδίκτυο αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε πολλά πράγματα» ανέφερε ο κ. Ματθαιόπουλος.
 
Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου,Παναγιώτη Αβραμόπουλου, ο οποίος τόνισε: «Καταρχάς πρόκειται για θέματα και όχι για ενότητες και για όλα υπάρχουν διαθέσιμες οι εισηγήσεις και μάλιστα σας αποστέλλονται και σε ηλεκτρονική μορφή».
 
Το περιστατικό όμως δεν έληξε εκεί, καθώς ο κ. Αβραμόπουλος αντέδρασε για το γεγονός ότι μέλος της ΧΑ κατέγραφε σε βίντεο στιγμιότυπα της συνεδρίασης.
 «Δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση εδώ μέσα. Μόνο κάμερες της Δημοτικής Τηλεόρασης επιτρέπονται. Υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη» ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος και ζήτησε από το μέλος της οργάνωσης που βιντεοσκοπούσε να παραδώσει την κάμερα.
 
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι τόνοι ανέβηκαν. «Ή θα καταθέσει την κάμερα ή θα καλέσουμε την αστυνομία για να καταγγείλουμε την παράβαση» ανέφερε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
 
Το μέλος της ΧΑ σταμάτησε τη βιντεοσκόπηση και το συμβάν έληξε εκεί.

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:03