Το «παιδικό γλυκό» μεταμορφώνεται σε οικογενειακή απόλαυση, με την προσθήκη λίγου ουίσκι στην καραμέλα και κρέμας γάλακτος στο μείγμα της κρέμας, για πιο πλούσια γεύση.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με αυγοδάρτη τα αυγά με την ζάχαρη. Βράζουμε το γάλα. Αφού βράσει, ρίχνουμε μέσα στο γάλα την κρέμα γάλακτος και τα χτυπημένα αυγά.
Για να κάνουμε την καραμέλα, βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, τη ζάχαρη και το ουίσκι, μέχρι να δέσουν, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.
Αδειάζουμε μέσα σε στρογγυλή φόρμα για κέικ, κουνάμε τη φόρμα μας έτσι ώστε να πάει η καραμέλα και στα τοιχώματα.
Βάζουμε σε ένα άλλο ταψί νερό και τοποθετούμε μέσα την φόρμα μας, έτσι ώστε να καλύπτεται κατά τα 2/3 με νερό (μπεν μαρί φούρνου).
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου, αφήνουμε να κρυώσει καλά και μετά ξεφορμάρουμε γυρνώντας το γλυκό ανάποδα σε πιατέλα, αφού πρώτα έχουμε ξεκολλήσει τα τοιχώματα με μαχαιράκι..