ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:21
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου

15.10.2014 17:57

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, με πρωτοσέλιδο «Ακατάσχετο πολιτικό χρήμα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την πρωτοφανή τροπολογία  Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ που «προστατεύει» τα δύο κόμματα από τις τράπεζες.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Καταρρέει και ξανασκέφτεται εκλογές τον Νοέμβριο. Έντρομοι οι βουλευτές από την αρνητική στάση Ευρωπαίων και ΔΝΤ στα «όνειρα» Σαμαρά.
 
ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Ιδού οι αγορές, ιδού και το… πήδημα. Πανικός έχει καταλάβει τη δικομματική, ανέβασαν τον πήχη ψηλά και τώρα περνούν από… κάτω.
 
ΣΥΡΙΖΑ: Στον ρυθμό των «180» σφυρίζει η Κουμουνδούρου. Η ηγεσία του κόμματος εντείνει τις πολιτικές πιέσεις, ταυτίζοντας την ψήφο για τον ΠτΔ με τη μνημονιακή πολιτική. 
 
ΑΟΖ: ΗΠΑ, Αθήνα, Λευκωσία κόντρα στην Άγκυρα. Πρόθυμες να συμμετάσχουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τεράστιες διαστάσεις οι κυβερνήσεις.
 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Μεταξύ «πάγου» και ακύρωσης λόγω Ελεγκτικού. Το μπλοκάρισμα του ξεπουλήματος προκαλεί νευρική κρίση σε κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ.
 
Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»: H «Νέα Ελλάδα» στο Θέατρο Τέχνης! / Ο Μάκης στην αγορά Μοδιάνο / Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον στην TV / Νέο χάπι … από τον Ντάμιεν Χιρστ / Μπρίτζετ Τζόουνς χωρίς Χιου Γκραντ / Η ανύπαρκτη άνοιξη

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:20
Exit mobile version