ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:21
MENU CLOSE

Ο ΠΑΟ έφερε «τούμπα» το πρωτάθλημα

10.11.2014 05:37

Ένας σπουδαίος Παναθηναϊκός έριξε στο «καναβάτσο» τον ΠΑΟΚ και με γκολ από Ατζαγκούν και Καρέλη υποχρέωσε τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους ήττα (2-1) φωνάζοντας κι αυτός «παρών» στο πρωτάθλημα!

Ως εκ τούτου ένα σουτ του Γκολάσα στο 34΄ που μπλόκαρε ο Στιλ κι ένα φάουλ του Νάνο στο 45΄ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ήταν οι υπόλοιπες φάσεις για το πρώτο μισό.

Με προφανή σκοπό να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι», με το επιθετικό πλάνο του Αναστασίου να αποδίδει καρπούς στο 51ο λεπτό: ο Κλωναρίδης «εξέθεσε» τον Μιγκέλ Βίτορ από αριστερά, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Ατζαγκούν σχεδόν… μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.
 
Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε πάντως γρήγορα την «παγωμάρα» από το 0-1 φτάνοντας στην ισοφάριση στο 64΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φακούντο Περέιρα, που άφησε ακίνητο τον Στιλ καθώς στο χτύπημα του Αργεντινού το τείχος του Παναθηναϊκού «άνοιξε» και η μπάλα πέρασε ανάμεσά του αφήνοντας «άγαλμα» τον Άγγλο τερματοφύλακα.

Ενώ όμως ο «Δικέφαλος» έδειχνε να έχει την τύχη του αγώνα στα… πόδια του ήταν ο Παναθηναϊκός που σκόραρε εκ νέου, βουβαίνοντας την Τούμπα, όταν στο 79΄ ο Ατζαγκούν έφυγε στην κόντρα και βρήκε τον Καρέλη στην περιοχή.

Η πρώτη προσπάθεια του διεθνή επιθετικού σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου, αλλά στο ριμπάουντ βρέθηκε ο ίδιος και με προβολή έστειλε την μπάλα να περάσει τη γραμμή, χαρίζοντας μιας τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής αξίας νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς (81' Μάρτενς), Βίτορ, Κίτσιου, Γκολάσα,Τζανδάρης, Τζιόλης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (57' Περέιρα), Αθανασιάδης (56' Παπαδόπουλος)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (74' Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς (68' Λαγός), Καρέλης, Κλωναρίδης (60' Πέτριτς), Ατζαγκούν
 
 

Πηγή: sport24.gr

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:19
Exit mobile version