search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 10:50
MENU CLOSE

Οι Anonymous χάκαραν λογαριασμό της Κου Κλουξ Κλαν στο twitter (Photos)

17.11.2014 18:30
Οι Anonymous χάκαραν λογαριασμό της Κου Κλουξ Κλαν στο twitter (Photos) - Media

Οι Anonymous της Αυστραλίας χάκαραν τον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter η αμερικανική ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν. 

Οι Anonymous της Αυστραλίας χάκαραν τον λογαριασμό στο twitter της αμερικανικής ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν. Όλα άρχισαν μετά από τα απειλητικά tweets της Κου Κλουξ Κλαν, τα οποία αναφέρονταν στους πολίτες του Φέργκιουσον που διαδήλωναν πριν από λίγες ημέρες. Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί, διαμαρτυρόμενοι για την δικαστική απόφαση σχετικά με τη δολοφονία του 18χρονου αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από έναν αστυνομικό το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα των χάκερ που συμμετέχουν στην επιχείρηση εναντίον της Κου Κλουξ Κλαν, χρησιμοποιώντας το #OpKKK, απάντησαν το Σάββατο με προειδοποίηση: «Αυτό είναι ένα άμεσο μήνυμα σε εσάς ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν). Μπλέξατε με εμάς, τώρα είναι η σειρά μας να μπλέξουμε με εσάς».

 
Η ΚΚΚ συνέχισε τις απειλές, γράφοντας « Θα σας περιμένουμε. Η κοινότητά μας δεν φοβάται καθόλου τις απειλές των Anonymous. Δοκιμάστε μας. Θα το μετανιώσετε» και «Συνεχίζουμε να διαβάζουμε τις απειλές των Anonymous, διασκεδάζοντας. Ακόμα τίποτα δεν έγινε».



 
Την Κυριακή, οι Αnonymous κατάφεραν να χακάρουν τον λογαριασμό της Κου Κλουξ Κλαν και ανήρτησαν στον λογαριασμό της: « Θα ‘πρεπε να μας περιμένατε. Η επιχείρηση #OpKKK συνεχίζει με επιτυχία. Η ελευθερία θα επικρατήσει».
 

Στη συνέχεια, έγραψαν στον δικό τους: «Έχουμε υπό έλεγχο τον λογαριασμό της ΚΚΚ. Σας είπαμε ότι θα αντεπιτεθούμε». Επιπλέον, επεσήμαναν ότι όντως διαχειριζόταν τον λογαριασμό ένα μέλος της ρατσιστικής οργάνωσης και ανακοίνωσαν ότι η επόμενη δήλωσή τους στον λογαριασμό της ΚΚΚ θα ανέβει την Τρίτη στις 03:00.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 10:46