Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Μονομερώς, θα δώσουμε στην οικονομία μας τη ρευστότητα που μάς χρειάζεται» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί ποτέ τίποτε. Δεν πρέπει να υπάρξει συμφωνία. Θα καταργήσουμε και την υφιστάμενη νομοθεσία των μνημονίων…(με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), αν οι κρατικοί πιστωτές μας δεν μας περικόψουν το χρέος δεν θα πληρώνονται» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Μονομερώς, θα δώσουμε στην οικονομία μας τη ρευστότητα που μάς χρειάζεται» υπογράμμισε. «Μπορεί να υπάρχει αναταραχή στις αγορές, θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος που δεν θα είναι εύκολη» σημείωσε.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, το πολιτικό τοπίο στη Ευρώπη αλλάζει πρώτα από την Ελλάδα και μετά από την Ισπανία, κάτι που θα αλλάξει και τους πολιτικούς συσχετισμούς κατά της λιτότητας.
Για τις αγορές είπε ότι «ρόλος της πολιτικής είναι να αλλάξει την πραγματικότητα» και ότι δεν είναι δυνατόν οι αγορές να δίνουν τον τόνο στην πολιτική, αλλά η πολιτική να δίνει τον τόνο στις αγορές.
Χωρίς συμφωνία, θα επιστρέψει η δημοκρατία στον τόπο μας, υποστήριξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας πάντως ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.