search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:08
MENU CLOSE

Συνελήφθη επαγγελματίας παίκτης πόκερ για επιθέσεις σε βάρος γυναικών (Photos + Video)

12.12.2014 07:10
Συνελήφθη επαγγελματίας παίκτης πόκερ για επιθέσεις σε βάρος γυναικών (Photos + Video) - Media

Στη σύλληψη του εκατομμυριούχου επαγγελματία παίκτη πόκερ, Dan Bilzerian, για επιθέσεις σε βάρος γυναικών προχώρησε η αστυνομία του αεροδρομίου του Los Angeles.

 
Στη σύλληψη του εκατομμυριούχου επαγγελματία παίκτη πόκερ, Dan Bilzerian, για επιθέσεις σε βάρος γυναικών προχώρησε η αστυνομία του αεροδρομίου του Los Angeles.

 
Ο Bilzerian ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από το Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες και όπλα, κατηγορείται για επίθεση στο μοντέλο, Vanessa Castano, μέσα σε club στο Miami το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ξένων media, ο 33χρονος την κλώτσησε στο πρόσωπο, τραυματίζοντάς την, κι εκείνη του έκανε μήνυση. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές της χώρας δεν θα του ορίσουν χρηματική εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.

 

Η βίαιη συμπεριφορά του Bilzerian απέναντι στις γυναίκες είχε γίνει γνωστή όταν πριν από καιρό είχε ανεβεί στο youtube ένα βίντεο που τον έδειχνε να πετά μια γυμνή νεαρή πορνοστάρ από την ταράτσα ενός σπιτιού στην πισίνα που βρισκόταν στο ισόγειο της βίλας. Η νεαρή, τότε, είχε σπάσει το πόδι της και απειλούσε τον Μπίλζεραν με μηνύσεις.


 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο Bilzerian κατηγορείται για τη συγκεκριμένη επίθεση ή για την κατασκευή και κατοχή παράνομων εκρηκτικών υλών και όπλων.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:56