ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Τα «αγκάθια» του νέου πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών

20.02.2015 11:58

Με το «καλημέρα» καλείται να πιάσει δουλειά ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιος Δημόπουλος, ο οποίος εκλέχτηκε την περασμένη εβδομάδα, αντικαθιστώντας τον Θεόδωρο Φορτσάκη.

Τον κ.  Σφηκόπουλο, γνωστό από την θητεία του Πελεγρίνη,  την πολυτάραχη περίοδο της απεργίας των διοικητικών,  είχε κατηγορήσει μερίδα της πανεπιστημιακής κοινότητας ότι συνέταξε και κυκλοφόρησε μαζί με άλλους δέκα επτά συναδέλφους του ΔΕΠ το περίφημό έγγραφο που «παραδέχονταν» οι υπογράφοντες, ότι 400 διοικητικοί υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα …περισσεύουν. Πάντως ο ίδιος ο Θεοδόσης Πελεγρίνης την τότε περίοδο φαίνεται να είχε άρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Θωμά Σφηκόπουλου, τοποθετώντας τον τελευταίο στις προτιμήσεις του, στο έγγραφο που κατέθεσε για το ορισμό αναπληρωτών στο Συμβούλιο του Ιδρύματος.  
 
 Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καθηγητής Δημόπουλος, που σημειωτέον είναι γνωστό ότι διάκειται φιλικά  προς στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ίδιο το Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δεν έχει την πολυτέλεια λόγω πίεσης χρόνου να κάνει λάθη.     

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:25
Exit mobile version