search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Άδωνις για Βαρουφάκη: Συμπαθέστατος αλλά… ανίκανος ως υπουργός Οικονομικών – Έχει τσακωθεί με όλο τον πλανήτη

13.03.2015 15:06
Ο Άδωνις ειρωνεύεται τον Βαρουφάκη και την ψήφιση του «Ναι» - Media

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Μία»

 

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Μία».

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει κάνει σε ένα μήνα όσες εμφανίσεις έχω κάνει εγώ σε ένα χρόνο. Δεν μπορώ να τον φτάσω…», σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής και την Κατερίνα Σουλιώτη.

«Είναι συμπαθέστατος, αλλά ως υπουργός Οικονομικών είναι παντελώς ανίκανος», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Πρέπει να φύγει σήμερα. Δεν κάνει για αυτή τη θέση. Είναι επικίνδυνος. Κάθε μέρα που μένει κάνει ζημιά στη χώρα. Εχει τσακωθεί με όλο τον πλανήτη την ώρα που εμείς χρειαζόμαστε βοήθεια από τους άλλους».

«Απορώ πότε ο Βαρουφάκης βρίσκει την ευκαιρία έστω και να διαβάζει μία από τις εγκυκλίους του υπουργείου Οικονομικών ή μία από τις υπουργικές αποφάσεις που πρέπει να βγάζει» και συνέχισε: «Εγώ πήγαινα στο υπουργείο 7 το πρωί και έφευγα 11 το βράδυ και δεν προλάβαινα. Αυτός δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει να πηγαίνει τη μία στη Βενετία, την άλλη για τζόκινγκ, την άλλη στο Παρίσι, την άλλη να δίνει συνεντεύξεις και να είναι υπουργός Οικονομικών. Δεν το καταλαβαίνω».

Παραδέχτηκε ακόμα ότι ζήλεψε το επώνυμο κασκόλ του τονίζοντας πως η σύζυγός του έχει καλό γούστο.

«Εγώ δεν έχω τέτοιο κασκόλ. Είναι πολύ ωραίο κασκόλ, θα ήθελα να έχω κι εγώ ένα. Τον ζηλεύω γι’ αυτό και συγχαίρω τη γυναίκα του που του το πήρε. Έχει καλό γούστο», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Το σακάκι με την κόκκινη ρίγα τού είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Τον συγχαίρω για την επιλογή του, γιατί έχει και μια κόκκινη γραμμή, την οποία πάντα κρατάει. Τις υπόλοιπες κόκκινες γραμμές, όπως είναι γνωστό, τις έχει ξεχάσει προ πολλού».

Οσο για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Είναι συμπαθέστατος σαν άνθρωπος. Και ταλαντούχος πολιτικός, αναμφίβολα. Έχει άστρο. Προφανώς θα έχει κακό πολιτικό τέλος, διότι βιάστηκε. Έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά. Θα μπορούσε να έχει συμφωνήσει σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής για την Προεδρία της Δημοκρατίας και θα είχε μια πολύ εύκολη πρωθυπουργική θητεία. Τώρα δεν έχει καμία ελπίδα».

Όταν ρωτήθηκε, δε, για τη σύντροφο του πρωθυπουργού, απάντησε: «Απ’ ό,τι βλέπω, απ’ τον τρόπο που κινείται, είναι και πολύ χαμηλού προφίλ και ευγενική, πολύ εντάξει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:41