search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:49
MENU CLOSE

Κουίζ της Greenpeace μόνο για τολμηρούς

13.03.2015 08:54
Κουίζ της Greenpeace μόνο για τολμηρούς - Media

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση αναζητά σε όλο τον κόσμο τολμηρούς και αποφασισμένους, για όλα, εθελοντές.

Με ένα ιδιαίτερο τρόπο η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση αναζητά σε όλο τον κόσμο τολμηρούς και αποφασισμένους, για όλα, εθελοντές.

Όπως αναφέρει στην πρόσκληση – πρόκληση ο Ντενής Τσουτσάγιεβ, υπεύθυνος εθελοντών : «Καθώς γράφω αυτό το email, έξι τολμηροί και αρκετά αγχωμένοι άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο προς ένα μυστικό προορισμό.

Ετοιμάζονται να πάρουν μέρος σε κάτι πολύ ιδιαίτερο που ετοιμάζουμε και που χρειάζεται αρκετή τόλμη και θάρρος. Είναι γεμάτοι αποφασιστικότητα, παρόλο που κανείς μας δεν ξέρει ακριβώς πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται στήριξη.

Χωρίς περισσότερες ιδέες και περισσότερη ενέργεια από ακόμα περισσότερους ανθρώπους, αυτό που ετοιμάζουμε μπορεί και να μην ολοκληρωθεί.

Για αυτό και μόλις ξεκινήσαμε να αναζητάμε παγκόσμια για ανθρώπους -σαν εσένα και εμένα- για να συμμετέχουν σε κάτι μεγάλο και ασυνήθιστο που θα βοηθήσει πολύ.

Το κουίζ γίνεται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας

https://www.onlythebold.org/el?utm_source=email&utm_medium=engnet&utm_term=12032015&utm_content=quiz&utm_campaign=greenpeace

Όσοι πιστοί και τολμηροί δοκιμάστε το και ποιος ξέρει ποια αποστολή θα σας ανατεθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:47