search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:39
MENU CLOSE

Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφίζεται με παντόφλες!

17.03.2015 13:33
Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφίζεται με παντόφλες! - Media

Σε ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που φαίνεται ήρεμη και χαλαρή, η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφήθηκε στα πόδια του κομμωτή του εν ώρα πτήσης, επιστρέφοντας από το Χόνγκ Κονγκ.

Είναι η πρώτη φορά που η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφίζεται με φλάτ, κι όχι σκαρφαλωμένη σε ψηλοτάκουνα. Και μάλιστα, για την «πρεμιέρα» της επέλεξε κίτρινα παντοφλάκια. Σε ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο που φαίνεται ήρεμη και χαλαρή, η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφήθηκε στα πόδια του κομμωτή του εν ώρα πτήσης, επιστρέφοντας από το Χόνγκ Κονγκ.

Το πάθος της για τα ψιλοτάκουνα είναι γνωστό. Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα, είχε δηλώσει ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να πάει στο γυμναστήριο: δεν μπορεί να αποχωριστεί τα ψηλά παπούτσια.

Λίγη ώρα πριν την φωτογράφηση με τα παντοφλάκια, καθώς επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο, εθεάθη εννοείται πάνω σε γόβες στιλέτο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:37