search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 07:21
MENU CLOSE

Αδιευκρίνιστο το κίνητρο της επίθεσης στο αρχηγείο της ΝSA με έναν νεκρό

30.03.2015 15:09
Αδιευκρίνιστο το κίνητρο της επίθεσης στο αρχηγείο της ΝSA με έναν νεκρό - Media

Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και δύο τραυματίστηκαν – ένας εκ των οποίων σοβαρά- από πυροβολισμούς έξω από την αμερικανική βάση NSA, της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ.

 

Aδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο αρχηγείο της NSA στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, ωστόσο, δε σχετίζεται με τρομοκρατική ενέργεια, όπως αναφέρουν οι αμερικανικές αρχές.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Έρικ Σουλτς, είπε ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα πληροφορήθηκε το επεισόδιο στην έδρα της NSA και ενημερώνεται για τις εξελίξεις ενώ την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το FBI.

Από την απόπειρα εισβολής στο αρχηγείο ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και δύο τραυματίστηκαν – ένας εκ των οποίων σοβαρά- από τους πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ABC, δύο άνδρες μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες επιχείρησαν να εισβάλλουν με αυτοκίνητο στην είσοδο της φρουρούμενης πόρτας των κεντρικών υπηρεσιών εθνικής ασφαλείας NSA.Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα όπλο και ναρκωτικά.

Ένας από τους αξιωματικούς που άνοιξε πυρ τραυματίσθηκε ελαφρά και όπως φαίνεται σκότωσε έναν από τους δύο εισβολείς.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 06:56