search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 21:46
MENU CLOSE

Προδομένη νοιώθει η Γκ. Πάλτροου από την φίλη της Κ. Χάντσον

02.04.2015 08:11
Προδομένη νοιώθει η Γκ. Πάλτροου από την φίλη της Κ. Χάντσον - Media

Η Γκούινεθ Πάλτροου δεν θέλει ούτε να δει την άλλοτε κολλητή της φίλη Κέιτ Χάντσον από τη μέρα που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της Κρίς Μάρτιν σε παραλία του Μαλιμπού.

 

Η Γκούινεθ Πάλτροου δεν θέλει ούτε να δει την άλλοτε κολλητή της φίλη Κέιτ Χάντσον από τη μέρα που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της Κρίς Μάρτιν σε παραλία του Μαλιμπού. Η Γκούινεθ Πάλτροου ποτέ δεν φανταζόταν πως η στενή της φίλη θα έβγαινε με τον frontman των Coldplay  και πρώην σύζυγό της, ο οποίος μάλιστα ανέκαθεν της είχε αδυναμία. «Νιώθει προδομένη. Η Γκουίνεθ και η Κέιτ έκαναν πολύ στενή παρέα τα προηγούμενα χρόνια. Δυσκολεύεται να αποδεχτεί αυτή τη σχέση. Η Χάντσον είναι cool και ανεξάρτητη και ξέρει πολλά γύρω από τη μουσική, κάτι που σίγουρα αρέσει στον Κρις» σχολιάζει άτομο από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Η Κέιτ Χάντσον και ο Κρίς Μάρτιν πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν μαζί στην παραλία του Μαλιμπού, φουντώνοντας τις φήμες για ένα νέο ειδύλλιο.Φορώντας ένα καυτό μπικίνι, η ηθοποιός έκανε ηλιοθεραπεία, την ώρα που ο Κρις Μάρτιν δοκίμασε τις ικανότητές του στο σέρφινγκ.Μετά το χωρισμό της από τον Μάθιου Μπελαμί η σταρ δηλώνει ελεύθερη, ενώ και η σχέση του τραγουδιστή με την Τζένιφερ Λόρενς περνά κρίση εδώ και καιρό.

 

Πηγή: elle.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 21:46