search
ΔΕΥΤΕΡΑ 02.02.2026 00:19
MENU CLOSE

Φινλανδός ΥΠΟΙΚ: «Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα»

05.04.2015 17:35
Φινλανδός ΥΠΟΙΚ: «Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα» - Media

«Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Άντι Ρίνε.

 

«Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Άντι Ρίνε. Σε δηλώσεις του στην «Frankfurter Allgemeine Zeitung» ο κ. Ρίνε τονίζει:

«Οι αποφάσεις είναι ξεκάθαρες και η Ελλάδα θα λάβει επιπλέον χρήματα μόνο όταν οι μεταρρυθμίσεις δεν έχουν απλώς αποφασιστεί αλλά και υλοποιηθεί» και επισημαίνει ότι η Αθήνα έχει περιθώριο ως το τέλος Απριλίου. «Η αποδέσμευση των δανείων απαιτεί ομόφωνη απόφαση του Eurogroup και η Φινλανδία θα δώσει τη συγκατάθεσή της μόνο εάν έχουν εκπληρωθεί οι όροι. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο θα ανήκει ο υπουργός Οικονομικών» διευκρινίζει ο κ. Ρίνε, καθώς στη χώρα του διεξάγονται εκλογές στις 19 Απριλίου.

Ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Φινλανδία έχει εξασφαλίσει εγγυήσεις για τη δανειακή βοήθεια προς την Ελλάδα, αναφερόμενος στην κατάθεση από το 2011, σε ειδικό λογαριασμό, 930 εκατομμυρίων ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02.02.2026 00:17