ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:24
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μ. Τετάρτη, 8 Απριλίου

07.04.2015 17:58

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί εκτάκτως τη Μεγάλη Τετάρτη, 8 Απριλίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τσίπρας – Πούτιν στη σκιά των Ρασπούτιν» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την ατζέντα της συνάντησης των δύο ηγετών. Άρση εμπάργκο, φθηνό αέριο και επενδύσεις διεκδικεί ο πρωθυπουργός.

ΕΡΕΥΝΑ: Ο πολιτικός ρόλος της ΕΚΤ στην ελληνική κρίση και ο… «εκτελεστής» Ντράγκι. Η παρέμβαση της Τράπεζας στην Ελληνική κρίση για τη διατήρηση του μνημονίου.

ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ: Από το εστιατόριο της πλατείας Κάνιγγος, στην καταδίωξη της Χίου. Πώς μπλέκονται οι μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας – Τουρκίας στο κυνήγι της τρομοκρατίας.

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τα μαρτύρια και η σταύρωση των χριστιανικών πληθυσμών. Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν στους Άγιους Τόπους μόνιμοι κάτοικοι αυτής της θρησκείας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Γεμίζουν τα ταμεία και βελτιώνεται η διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης. Υπεραπόδοση από ρυθμίσεις χρεών, ΕΝΦΙΑ και μείωση φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Ν.Δ.: Τη διαλύουν… μόνοι τους αν δεν φύγει ο Σαμαράς! Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ… αποσυνθέτει τη Δεξιά!

Μαζί με το «Π» και οι πολιτιστικές σελίδες «Ποντίκι Art»:

Πάσχα, της Τέχνης Πάσχα / Οι μαέστροι της επόμενης γενιάς /  Γιαγόι Κουσάμα: O πιο δημοφιλής καλλιτέχνης του πλανήτη είναι γυναίκα / 12 ποιήματα σπάνε το κατεστημένο στο Χόλιγουντ / Ο κλασσικός είναι αλλιώς

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:22
Exit mobile version