ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:39
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, τους μετανάστες, τους αντιεξουσιαστές

16.04.2015 07:24

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, δεν προχωρά καμία από τις πραγματικές προτεραιότητες της οικονομίας. Δεν έχω καταλάβει τι θέλει να κάνει» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 εκτίμησε ότι τον Μάιο η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επιβολή νέων φόρων σε όλους αφού, όπως είπε «λεφτά δεν υπάρχουν».

Απαντώντας  για την απόρριψη της πρότασης που του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας να συμμετάσχει στην κυβέρνηση με ένα ή δύο υπουργεία, ο Σ.Θεοδωράκης είπε: «Θα άλλαζε τίποτα αν είχα πάρει ένα υπουργείο σε μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι να κάνει με την οικονομία, με τους μετανάστες, με τους αντεξουσιαστές;»

Σε ότι αφορά στο μεταναστευτικό και στην επίσκεψή του στη Μυτιλήνη ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε «Το μεταναστευτικό είναι ένα εθνικό πρόβλημα. Αν συνεχιστεί το θέμα με τους μετανάστες θα «γονατίσουν» τα νησιά» και πρόσθεσε «υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί από την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό». Ο επικεφαλής του Ποταμιού μάλιστα παρουσίασε για άλλη μια φορά τις θέσεις του κόμματος για το μεταναστευτικό λεγοντας ότι «Εμείς έχουμε πει τις λύσεις που προτείνουμε για το μεταναστευτικό» .

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:39
Exit mobile version