search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 05:38
MENU CLOSE

«Η επιθυμία μου να τον κερατώσω, του προκάλεσε τάσεις αυτοκτονίας» εξομολογείται η Κόρτνεΐ Λοβ για τον Κέρτ Κομπέιν (Photos)

20.04.2015 13:06
«Πόλεμος» για την κιθάρα του Κερτ Κομπέιν (Photos) - Media

Πρεμιέρα έκανε στο Tribeca Film Festival το ντοκιμαντέρ «Montage of Heck» για τον frontman των Nirvara, Κερτ Κομπέιν που περιλαμβάνει αρχειακό υλικό το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά

Πρεμιέρα έκανε στο Tribeca Film Festival το ντοκιμαντέρ «Montage of Heck» για τον frontman των Nirvara, Κερτ Κομπέιν που περιλαμβάνει αρχειακό υλικό το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. Η σύζυγος του, Κόρνει Λοβ, βρέθηκε φυσικά εκεί, και μίλησε στην παρουσίαση που ακολούθησε. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι και αποκάλυψε ότι ο διάσημος καλλιτέχνης, «ήθελε να μένει στο σπίτι, να κάνει ηρωίνη και να ζωγραφίζει».

Σοκ  όμως, προκάλεσε η εξομολόγηση της ότι ο Κομπέιν υπέφερε από το γεγονός ότι αυτή «άτακτη». «Μου αρέσει πολύ το φλερτ. Φλερτάρω ακόμα και με τις καρέκλες. Δεν τον κεράτωσα ποτέ, αλλά το σκέφτηκα μία φορά στο Λονδίνο», είπε και πρόσθεσε ότι «Η επιθυμία μου να τον κερατώσω, του προκάλεσε τάσεις αυτοκτονίας». Το ταξίδι του ντοκιμαντέρ τελικά, την «χάλασε» αφού ξαναζωντάνεψε την μοναδική τους σχέση και ιδιαίτερα την σεξουαλική τους. «Θυμήθηκα την σεξουαλική μας σχέση, που, όπως ξέρετε, είναι ο πυρήνας ενός καλού γάμου. Έκανε οποιαδήποτε άλλη οικειότητα, ασήμαντη», είπε η χήρα του διάσημου τραγουδιστή. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43