«Η επιθυμία μου να τον κερατώσω, του προκάλεσε τάσεις αυτοκτονίας» εξομολογείται η Κόρτνεΐ Λοβ για τον Κέρτ Κομπέιν (Photos)
20.04.2015
13:06
Πρεμιέρα έκανε στο Tribeca Film Festival το ντοκιμαντέρ «Montage of Heck» για τον frontman των Nirvara, Κερτ Κομπέιν που περιλαμβάνει αρχειακό υλικό το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά
Σοκ όμως, προκάλεσε η εξομολόγηση της ότι ο Κομπέιν υπέφερε από το γεγονός ότι αυτή «άτακτη». «Μου αρέσει πολύ το φλερτ. Φλερτάρω ακόμα και με τις καρέκλες. Δεν τον κεράτωσα ποτέ, αλλά το σκέφτηκα μία φορά στο Λονδίνο», είπε και πρόσθεσε ότι «Η επιθυμία μου να τον κερατώσω, του προκάλεσε τάσεις αυτοκτονίας». Το ταξίδι του ντοκιμαντέρ τελικά, την «χάλασε» αφού ξαναζωντάνεψε την μοναδική τους σχέση και ιδιαίτερα την σεξουαλική τους. «Θυμήθηκα την σεξουαλική μας σχέση, που, όπως ξέρετε, είναι ο πυρήνας ενός καλού γάμου. Έκανε οποιαδήποτε άλλη οικειότητα, ασήμαντη», είπε η χήρα του διάσημου τραγουδιστή.