search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 06:05
MENU CLOSE

Ο Κερτ Κομπέιν φοράει νυφικό και παριστάνει τον Χίτλερ (Video & Photos)

29.04.2015 08:58
Ο Κερτ Κομπέιν φοράει νυφικό και παριστάνει τον Χίτλερ (Video & Photos) - Media

Ένα ακόμα βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα για να επιβεβαιώσει ότι ο Κομπέιν ήταν παθιασμένος, αλλά και εξαρτημένος από την Λοβ

Ο έρωτας και το πάθος που έτρεφε ο Κερτ Κομπέιν για την Κόρτνει Λοβ είναι γνωστός. Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πριν λίγες ότι ο frontman των Nirvana σκεφτόταν την αυτοκτονία επειδή αυτή ήθελε να τον κερατώσει. Οι κατά καιρούς δηλώσεις της, αλλά και η συμπεριφορά της όταν ακόμα ο Κομπέιν ήταν εν ζωή, έκαναν τους φαν του θρυλικού καλλιτέχνη να την μισούν.

Ένα ακόμα βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα για να επιβεβαιώσει ότι ο Κομπέιν ήταν παθιασμένος, αλλά και εξαρτημένος από την Λοβ. Φοράει νυφικό και έχει βάλει ένα μουστάκι που παραπέμπει στον Χίτλερ και διαβάζει ένα γράμμα. Τι συνέβη; Ένας θαυμαστής του και αναγνώστης του περιοδικού «Sassy» αποκαλεί την Κόρτνει Λοβ «μάγισσα» σε ένα θυμωμένο γράμμα προς το περιοδικό. Αυτό που πυροδότησε την οργή του φαν ήταν το εξώφυλλο του «Sassy» όπου η Λοβ φιλούσε τον Κομπέιν. Η απάντηση του Κομπέιν ήταν αυτό το κοροιδευτικό βίντεο, παρόλο που ο φαν μιλούσε για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Το βίντεο είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας καθώς περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ «Kurt Cobain:Montage of Heck».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 05:37