search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 05:43
MENU CLOSE

Έγραψε «Εγχειρίδιο πώς να πείσετε την σύντροφο σας να κάνει αυξητική στήθους»! (Photos)

13.05.2015 11:42
Έγραψε «Εγχειρίδιο πώς να πείσετε την σύντροφο σας να κάνει αυξητική στήθους»! (Photos) - Media

Του Ιβάν ΛεΚάσκ του αρέσει το μεγάλο στήθος στις γυναίκες. Έχει μάλιστα, τον τρόπο του και καταφέρνει κάθε του σύντροφο να προβεί σε αυξητική στήθους. 

 

Του Ιβάν ΛεΚάσκ του αρέσει το μεγάλο στήθος στις γυναίκες. Έχει μάλιστα, τον τρόπο του και καταφέρνει κάθε του σύντροφο να προβεί σε αυξητική στήθους. Για το μπούστο της τωρινής του φίλης, Βικτόρια, ξόδεψε το ποσό των 7.000 ευρώ.

Ο 59 χρονος ΛεΚάσκ έγραψε ένα «Εγχειρίδιο πώς να πείσετε την σύντροφο σας να κάνει αυξητική στήθους», ύστερα από παρότρυνση φίλου του, ο οποίος τον συμβούλεψε να μοιραστεί τον… «τρόπο» του και με άλλους άντρες.

Ο «συγγραφέας» έχει ήδη κατηγορηθεί για σεξισμό και μισογυνισμό, αφού στο βιβλίο του γράφει πολλά «κουλά», όπως:

-«είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι ένα βαθύ, πρωταρχικό, ουσιώδες ζήτημα για τους άντρες, και έχω την αίσθηση ότι το ενδιαφέρον στο μεγάλο στήθος ξεκίνησε εκατομμύρια χρόνια πριν το Playboy εμφανιστεί»

-«αυτό που λατρεύω στο μεγάλο στήθος δεν έχει να κάνει μόνο με το αισθητικό κομμάτι, αλλά και με την αίσθηση της αφής, πόσο υπέροχα σε κάνει να νοιώθεις όταν κάνεις έρωτα με μία γυναίκα»

-«αν μια γυναίκα νοιώθει ότι ο άντρας προτιμά τις ξανθές, πρέπει να γίνει ξανθιά . Αν του αρέσουν μεγαλύτερα στήθη, γιατί όχι;»

-«οι περισσότεροι λένε ότι οι συμβουλές μου έχουν αποτέλεσμα. Έχω μαρτυρίες από συζύγους και συντρόφους που ακολούθησαν με επιτυχία τις συμβουλές μου»

Όσο για την σύντροφο του, Βικτόρια, λέει ότι φροντίζει να κάνει αυξητική κάθε φορά σε μία ειδική περίσταση, όπως είναι τα γενέθλια του Ιβάν ΛεΚάσκ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01