search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 04:54
MENU CLOSE

Αυτή είναι η Playmate της χρονιάς 2015 (Photos)

15.05.2015 10:35
Αυτή είναι η Playmate της χρονιάς 2015 (Photos) - Media

Πολλές νεαρές θα έδιναν όσα όσα για να ανακηρυχθούν Playmate της χρονιάς. Η Ντάνι Μάδερς τα κατάφερε και κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο

 

Πολλές νεαρές θα έδιναν όσα όσα για να ανακηρυχθούν Playmate της χρονιάς. Η Ντάνι Μάδερς τα κατάφερε και κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο. Για την ακρίβεια, οι καμπύλες της και η πλούσια ξανθιά της κώμη το έκαναν εφικτό.

Και πώς υποστήριξε το Playboy την επιλογή του; «Είναι ο, τιδήποε άλλο εκτός από συνηθισμένη», είπε. Ο τίτλος αυτός δίνει σίγουρα μια γερή ώθηση στην καριέρα του μοντέλου, που ασχολείται επίσης, και με την υποκριτική. Έχει παίξει στα «Τόλμη και γοητεία», «Neighboors», «Fast and Furius 7».

Και να πως περιγράφει η ίδια τον εαυτό της: Κατάγεται από εβραική οικογένεια με ιταλικές ρίζες, μεγάλωσε παίζοντας στις λάσπες, ήταν cheerleader, έπαιζε βόλει και δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01