search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2025 02:18
MENU CLOSE

Λαφαζάνης: Οι μεγαλύτερες εκτροπές γίνονται στο όνομα του Συντάγματος (Video)

27.08.2015 04:56
Λαφαζάνης: Οι μεγαλύτερες εκτροπές γίνονται στο όνομα του Συντάγματος (Video) - Media

Στο δρόμο προς τις κάλπες οδηγείται η χώρα καθώς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρέδωσε τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

 

Στο δρόμο προς τις κάλπες οδηγείται η χώρα καθώς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρέδωσε τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Η εντολή αξιοποιήθηκε, είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο επικεφαλής της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας, παραδίδοντας την τρίτη και τελευταία τριήμερη διερευνητική εντολή που είχε λάβει, ενώ τόνισε ότι δεν είναι οι αρχηγοί ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάνω από το Σύνταγμα.

«Νομίζω ότι σε αυτή τη βάση μπορεί να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε σε εκλογές τηρώντας και το γράμμα και το πνεύμα του Συντάγματος» σημείωσε.

«Ουδείς πολιτειακός παράγων είναι πάνω από το Σύνταγμα, να είστε βέβαιος ότι θα τηρήσω στο ακέραιο τις διατάξεις του» απάντησε ο κ. Παυλόπουλος.

«Οι μεγαλύτερες εκτροπές έχουν γίνει στο όνομα της τήρησης του Συντάγματος … Εγώ δεν ξέρω να γράφει το Σύνταγμα για τηλεφωνικές επικοινωνίες» ανταπάντησε ο κ. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τηλεφωνικών επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2025 02:18