search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:46
MENU CLOSE

Σπιτική μερέντα

04.11.2015 09:33
spitiki_merenta.jpg

Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!

 

Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!

 

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

100γρ κουβερτούρα

150γρ βιτάμ

2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)

4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)

1 κούπα τριμμένο φουντούκι

 

 

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.

Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.

Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.

Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:45