Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!
Μερέντα από τα χεράκια μας για να αλείψουμε το ψωμί μας, να γαρνίρουμε μπισκοτάκια ή να τη φάμε και σκέτη σε στιγμές υπογλυκαιμίας!
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βιτάμ
2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα.
Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.