search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Οι αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT

11.11.2015 16:50
Οι αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT - Media

Τους αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο OTE TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια.

 

Τους αγώνες μπαράζ για το Euro 2016 φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο OTE TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, όπου Νορβηγία, Ουγγαρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ιρλανδία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σουηδία και Δανία θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια-πρόκριση για τη διοργάνωση, ενώ μέσα από την εκπομπή «Στο Δρόμο για την Γαλλία», οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που οδηγούν στα γήπεδα της Γαλλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο μπάσκετ και τα παρκέ του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, η αγωνιστική δράση υπόσχεται πλούσιο θέαμα με σπουδαίους αγώνες NBA κάθε μέρα, όπως:  Πόρτλαντ-Σαν Αντόνιο, Μαϊάμι-Γιούτα, Τορόντο-Νέα Ορλεάνη, Μιλγουόκι (του Γιάννη Αντετοκούνμπο)-Κλίβελαντ (του Λεμπρόν Τζεϊμς) και Μινεσότα-Μέμφις.

Στα κινηματογραφικά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πρεμιέρες του OTE CINEMA 1HD, όπως η Νορβηγική μαύρη κωμωδία με τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ Με Σειρά Εξαφάνισης και η δραματική κομεντί Η Ταπείνωση με τον Αλ Πατσίνο και την Γκρέτα Γκέργουιγκ, ενώ στο OTE CINEMA 2 το αφιέρωμα στον Γούντι Άλεν συνεχίζεται με τις κωμωδίες μυστηρίου Μικροαπατεώνες και Η Κατάρα του Πράσινου Σκορπιού. Στο OTE CINEMA 4HD οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν, το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ 20.000 Μέρες στη Γη για τη ζωή του Νικ Κέιβ, ενώ για τους σινεφίλ το Sundance HD φιλοξενεί ειδικό αφιέρωμα στις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους του ομώνυμου φεστιβάλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:49