ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:08
MENU CLOSE

H Ντρου Μπάριμορ ακούει τις συμβουλές του Στίβεν Σπίλμπεργκ για …33 ολόκληρα χρόνια (Photos)

19.11.2015 14:27

Όταν σε έχει κάνει διάσημη ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στην ηλικία μόλις των επτά ετών, ε καλό είναι να πάρεις σοβαρά τις συμβουλές του. 

Όταν σε έχει κάνει διάσημη ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στην ηλικία μόλις των επτά ετών, ε καλό είναι να πάρεις σοβαρά τις συμβουλές του. Αυτό έχει κάνει ο Ντρου Μπάριμορ που έγινε διάσημη από την ταινία «ΕΤ ο εξωγήινος», όταν ακούμε ήταν μικρούλα με κοτσιδάκια. Ακόμα και σήμερα, η 40χρονη ηθοποιός έχει πάντα στο μυαλό τις συμβουλές που τις έδωσε ο μεγάλος σκηνοθέτης.

«Όταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σου δίνει συμβουλές, ακούς», είπε ο Μπάριμορ σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Self». Και θυμήθηκε ότι μετά την επιτυχία που είχε η ταινία, έπεφταν «βροχή» οι προτάσεις για διαφημιστικά. Αλλά ο σκηνοθέτης την απέτρεψε από το να πάρει τέτοια πορεία.

«Θυμάμαι ότι μου είπε: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό». Εγώ και η μαμά μου ζούσαμε μόνες. Τα οικονομικά μας δεν ήταν καλά. Ήταν βασανιστικό να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες. Αλλά μου έλεγε: «μακροπρόθεσμα, θα ανταμειφθείς», εξήγησε η όμορφη ηθοποιός. 

Ντρου Μπάριμορ και Στίβεν Σπίλμπεργκ στα γυρίσματα του «ΕΤ»

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:06
Exit mobile version