search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:17
MENU CLOSE

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, και η Έλενα Κουντουρά φωτογραφίζονται όλο χαμόγελα

20.01.2016 14:31
Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, και η Έλενα Κουντουρά φωτογραφίζονται όλο χαμόγελα  - Media

Η Ελληνίδα αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού φωτογραφήθηκε με τη Λετίθια, τη βασίλισσα της Ισπανίας που επισκέφτηκε το Ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μαδρίτη.

 

Η Ελληνίδα αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού φωτογραφήθηκε με τη Λετίθια, τη βασίλισσα της Ισπανίας που επισκέφτηκε το Ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μαδρίτη.

Οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον τουρισμό στη Μεσόγειο, όταν η βασίλισσα Λετίθια επισκέφτηκε το Ελληνικό περίπτερο. Η βασίλισσα της Ισπανίας ευχαρίστησε τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την παρουσία του στην έκθεση, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εμβάθυνση των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών και ευχήθηκε η Ελλάδα να έχει μία επιτυχημένη τουριστική σεζόν το 2016. Η Έλενα Κουντουρά ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η Λετίθια γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 2014, και έγινε βασίλισσα της Ισπανίας, μετά από την παραίτηση του Βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄.

Είναι η πρώτη ισπανικής καταγωγής βασιλική σύζυγος μετά την Μερθέδες της Ορλεάνης, πρώτη σύζυγο του Αλφόνσο ΙΒ΄. Είναι επίσης η πρώτη «κοινή θνητή» Ισπανή βασίλισσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32