search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 04:06
MENU CLOSE

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης χρειάζεται οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο»

06.03.2016 10:06
«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης χρειάζεται οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο» - Media

Για τις δύσκολες ώρες που περνά με την υγεία του ο πολυαγαπημένος ηθοποιός μίλησε η σύζυγός του Μαρία. «Χρειάζεται οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο» δήλωσε.

 

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, η Μαρία, η οποία αναφέρθηκε στην υγεία του πολυαγαπημένου ηθοποιού, η οποία δεν είναι καθόλου καλή. 

«Ζούμε πολύ δύσκολες ώρες. Δεν είναι τόσο καλή η υγεία του, αναπνευστικά δεν πάει καθόλου καλά. Χρειάζεται οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο, στα τέσσερα λίτρα πλέον και όταν αποδεσμεύεται από αυτό, δεν μπορεί να αναπνεύσει καν». 

Για την γνωριμία τους: «Όταν τον γνώρισα ήμουν 32 ετών. Δόξα τω θεό που όταν τον συνάντησα, δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Για φαντάσου να είχε περιουσία, τι θα άκουγα. Με μισούν που τον κρατάω στη ζωή τόσα χρόνια. Εγώ τον κρατάω, για μένα ζει, για μένα αναπνέει, για μένα και για το παιδί του, τον Νικόλα, για κανέναν άλλον δεν ζει».

 

Πηγή: Zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49