ΠΕΜΠΤΗ 06.11.2025 19:44
MENU CLOSE

Ν. Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω εκλογικό αιφνιδιασμό τον Ιούνιο

20.03.2016 14:06

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιούνιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης. 

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιούνιο ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «RealNews» δηλώνει: «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλύτερα απ’ ό,τι οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ» και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «αναξιόπιστο».

Σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση του Ι. Μουζάλα, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει: «Ξαφνικά μας προέκυψε ο κ. Καμμένος, λες και δεν γνώριζε ότι τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με την άποψη Μουζάλα, ότι κυβερνητικά έγγραφα πάνε και έρχονται έχοντας μέσα το όνομα “Μακεδονία”».

Για τη διεύρυνση της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει την ανάγκη πρώτα να πεισθούν οι πολίτες ότι αξίζει να εμπιστευθούν και πάλι το κόμμα. «Τα πρόσωπα έπονται», συνεχίζει, «άλλωστε κάποιοι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα κόμματά τους, θα σώσουν τη Νέα Δημοκρατία;».

Τέλος, αναφέρει για τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ότι η πείρα τους «είναι απόλυτα αναγκαία» στο κόμμα της ΝΔ.

 

ΠΕΜΠΤΗ 06.11.2025 19:44
Exit mobile version