search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:02
MENU CLOSE

Κέιτ Χάντσον: Μερικές φορές αισθάνομαι κακή μαμά…

12.04.2016 10:40
Κέιτ Χάντσον: Μερικές φορές αισθάνομαι κακή μαμά... - Media

Ένα άρθρο με τίτλο «Μερικές φορές αισθάνομαι κακή μαμά» έγραψε η Κέτι Χάντσον για λογαριασμό του περιοδικού «Instyle».

 

Ένα άρθρο με τίτλο «Μερικές φορές αισθάνομαι κακή μαμά» έγραψε η Κέτι Χάντσον για λογαριασμό του περιοδικού «Instyle».

«Ήμουν πολύ νέα, 23 ετών, όταν έκανα τον Ράιντερ. Έτσι, η σχέση μας ήταν λίγο ασυνήθιστη. Εννοώ, είμαστε πολύ κοντά, και είμαι η μητέρα του. Είμαι μεγάλη στο ήθος. Είμαι μεγάλη στην ευγένεια. Αλλά, είμαι λίγο άγρια μαμά» γράφει η Χάντσον, προσθέτοντας:

«Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να κερδίσω το βραβείο καλύτερης μαμάς της ημέρας και κάποιες άλλες, βλέπω τον εαυτό μου να κάνει παράξενα πράγματα που δεν έχουν πραγματικά κανέναν σκοπό, στις μακρινές γωνίες του σπιτιού μου και συνειδητοποιώ ότι κυριολεκτικά και σκόπιμα κρύβομαι από τα παιδιά μου».

«Κάποιος με ρώτησε: “Ποιος σου φτιάχνει το Instagram; Είναι υπέροχο!”. Κι εγώ ήμουν κάπως: Είσαι τρελός; Δεν θα ήθελα κανέναν να πειράξει τους λογαριασμούς μου στα social media!».

Επίσης, η Κέιτ Χάντσον αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Είναι σα να είσαι στο γυμνάσιο. Δεν μπορώ να χαιρετήσω κανέναν χωρίς οι άνθρωποι να υποθέσουν ότι είμαστε μαζί. Δεν σχολιάζω όταν είμαι χωρίς σύντροφο επειδή κάποιοι από αυτούς έχουν δίκιο, και κάποιοι από αυτούς άδικο. Αλλά, καταλήγω με όλους τέλος πάντων! Έχω συνδεθεί με όλους τους καλούς φίλους του αδερφού μου. Πρόκειται να φτιάξουμε ένα βιβλίο με όλους τους “μυστήριους” άνδρες μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49