search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:41
MENU CLOSE

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γίνεται γραμματόσημο και φωτογραφίζεται με την 90χρονη γιαγιά του (Photos)

20.04.2016 07:56
Βασίλισσα Ελισάβετ: «Χειαζόμαστε το Πάσχα όσο ποτέ άλλοτε» (Video) - Media

Αν και είναι τριών ετών και τρίτος στη διαδοχή για το βρετανικό στέμμα, ο πρίγκιπας Τζόρτζ έκανε την πρώτη φωτογράφηση του για να γίνει γραμματόσημο.

 

Αν και είναι τριών ετών και τρίτος στη διαδοχή για το βρετανικό στέμμα, ο πρίγκιπας Τζόρτζ έκανε την πρώτη φωτογράφηση του για να γίνει γραμματόσημο.

Αφορμή για το γραμματόσημο του τρίχρονου πρίγκιπα είναι τα 90 γενέθλια της προγιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, με την οποία και φωτογραφήθηκε για την έκδοση των συλλεκτικών, όπως αναφέρονται από πολλούς τα γραμματόσημα αυτά καθότι θα περιέχουν όχι έναν, ούτε δύο αλλά τέσσερις βασιλείς της χώρας.

Στη φωτογράφιση η Ελισάβετ είναι μαζί με τους τρεις διαδόχους του θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ. Παρότι όλοι τους είχαν μια τυπική πόζα ο μικρός Τζορτζ έκανε τη διαφορά και έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση.

Ο Τζορτζ ήταν ανεβασμένος σε μια στοίβα από κομμάτια αφρολέξ, για να πλησιάζει κάπως στο ύψος των υπολοίπων μελών της οικογένειας που πόζαραν μαζί του και κρατούσε το χέρι του πατέρα του για να είναι ασφαλής. Όπως φαίνεται και από το πλατύ χαμόγελο, ο μικρούλης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και απολαμβάνει την ξεχωριστή αυτή φωτογράφιση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20