search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:30
MENU CLOSE

Διαμαντοπούλου και Πανούσης σε εκδήλωση για το κύρος του πολιτικού συστήματος

10.05.2016 07:35
Διαμαντοπούλου και Πανούσης σε εκδήλωση για το κύρος του πολιτικού συστήματος - Media

Το κύρος του πολιτικού συστήματος και των θεσμών ως προϋπόθεση για την αποτελεσματική άσκηση της εξουσίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι το κύριο θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών «Συναντήσεις Ενημέρωσης, Προβληματισμού, Άποψης και Διαλόγου» (ΣΕΠΑΔ) τη Δευτέρα 16 Μαΐου.

 

Το κύρος του πολιτικού συστήματος και των θεσμών ως προϋπόθεση για την αποτελεσματική άσκηση της εξουσίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι το κύριο θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών «Συναντήσεις Ενημέρωσης, Προβληματισμού, Άποψης και Διαλόγου» (ΣΕΠΑΔ) τη Δευτέρα 16 Μαΐου στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Επίτιμος Καθηγητής, Πρόεδρος Διοικ. Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης Χρήστος Ροζάκης, ενώ τις σκέψεις τους θα… καταθέσουν η Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ο Γιάννης Πανούσης Καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Ανδρέας Στεφανίδης, Πρόεδρος της Ακαδημίας νέας επιχειρηματικότητας, ο Πάνος Τσακλόγλου, Καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Νίκος Χριστοδουλάκης Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και πρώην Υπουργός.

Θα ακολουθήσει ευρύτερος διάλογος με τη συμμετοχή του κοινού

Η εκδήλωση που διοργανώνει  η Πρωτοβουλία Πολιτών «Συναντήσεις Ενημέρωσης, Προβληματισμού, Άποψης και Διαλόγου» (ΣΕΠΑΔ) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου στις 8 το βράδυ, στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:29