search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 16:58
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις σε γραφεία: Δεν τρομοκρατούμαστε, ούτε εκβιαζόμαστε

14.05.2016 14:58
ΣΥΡΙΖΑ για επιθέσεις σε γραφεία: Δεν τρομοκρατούμαστε, ούτε εκβιαζόμαστε - Media

Ανακοίνωση με αφορμή το μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του κόμματος, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή, σημειώνει πως οι κινήσεις παραπέμπουν ευθέως σε τραμπούκους και παρακρατικούς και πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται».

 

Ανακοίνωση με αφορμή το μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του κόμματος, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή, σημειώνει πως οι κινήσεις παραπέμπουν ευθέως σε τραμπούκους και παρακρατικούς και πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις στα γραφεία Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ (Βύρωνας, Γλυφάδα, Καισαριανή Κυψέλη, Παγκράτι, Χαλάνδρι) τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου, συνιστούν κινήσεις που παραπέμπουν ευθέως σε τραμπούκους και παρακρατικούς.

Να ξέρουν καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται ούτε εκβιάζεται. Ο αγώνας για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα συνεχιστεί αδιάκοπα, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 16:57