ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Αλαβάνος: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή»

24.05.2016 13:41

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1.

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1.

Σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από την παρούσα κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν. «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία», είπε αναφερόμενος στο νέο υπερ-Ταμείο.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού μίλησε για ποινικές ευθύνες, καθώς εκποιείται η δημόσια περιουσία. «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία», πρόσθεσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον διαδέχτηκε απάντησε πως δεν είναι θεός. «Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».

 «Κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε» τόνισε.

Ο Αλέκος Αλαβάνος αποκάλυψε πως υπάρχουν διαδικασίες συσπείρωσης της κατακερματισμένης Αριστεράς, καθώς και τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τη ΛΑΕ. «Και η κ. Κωνσταντοπούλου έχει σχέσεις με τη ΛΑΕ. Ελπίζω σε μια συσπείρωση» κατέληξε.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:19
Exit mobile version