search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 18:03
MENU CLOSE

Λεβέντης: Κι ο … Ιησούς Χριστός να ήταν το πρόγραμμα πάλι δεν θα έβγαινε

05.06.2016 08:34
Λεβέντης: Πρέσβεις με απείλησαν ότι δεν θα μπω στη Βουλή - Δεν φεύγω ηττημένος - Media

Την πεποίθηση ότι θα γίνουν εκλογές στις αρχές του 2017 εξέφρασε ο Γιώργος Λεβέντης, υποστηρίζοντας ότι το πρόγραμμα δεν θα έβγαινε «ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν».

 

Την πεποίθηση ότι θα γίνουν εκλογές στις αρχές του 2017 εξέφρασε ο Γιώργος Λεβέντης, υποστηρίζοντας ότι το πρόγραμμα δεν θα έβγαινε «ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν».

Μιλώντας στο κανάλι Epsilon, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι οι δανειστές χρησιμοποιούν τον Αλέξη Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  «το πρόγραμμα δεν μπορεί να βγει ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν».

«Οι Αμερικανοί μου είπαν ότι θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός. Εκλογές θα γίνουν αρχές του 2017», είπε ο Γιώργος Λεβέντης κάνοντας λόγο για συνεχείς πιέσεις που δεχόταν, προκειμένου να μπει το κόμμα του στην κυβέρνηση μέχρι που άρχισε «να λέει ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση» που  «άρχισαν να τον κατηγορούν».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε για Grexit, τονίζοντας ότι αν δεν γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο δεν θα αποφευχθεί ούτε αυτό ούτε η πτώχευση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 18:03