ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Μπουτάκια κοτόπουλου με φέτα και ελιές

21.06.2016 10:20

Πολύ τρυφερά μπουτάκια κοτόπουλου γαρνιρισμένα με φέτα κι ελιές, αποτελούν μια γευστική πανδαισία.

Πολύ τρυφερά μπουτάκια κοτόπουλου γαρνιρισμένα με φέτα κι ελιές, αποτελούν μια γευστική πανδαισία.

8 μπουτάκια κοτόπουλου

6 κ.σ. ελαιόλαδο

Χυμό από 1 λεμόνι

100 γρ. φέτα σε κυβάκια

10 ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι

1 κύβο λαχανικών

Ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου.

Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τα σοτάρουμε.

Μόλις ροδίσουν καλά απ’ όλες τις πλευρές, τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.

Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών, τη ρίγανη και προσθέτουμε και λίγο νεράκι.

Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε το φαγητό για 30-40 λεπτά, μέχρι να εξατμισθούν τα πολλά υγρά.

Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, προσθέτουμε τις ελιές και τη φέτα.

Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις, μέχρι να μαλακώσει λίγο το τυρί.

Συνοδεύουμε τα μπουτάκια ιδανικά με πιλάφι ή πατάτες τηγανητές.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:10
Exit mobile version