search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:23
MENU CLOSE

Το ISIS καλεί για επιθέσεις τύπου Ορλάντο σε Σαν Φρανσίσκο και Λας Βέγκας

28.06.2016 05:53
Αυστραλία: Στη φυλακή νεαρός τζιχαντιστής που προσπάθησε να αποκεφαλίσει αστυνομικό - Media

Ένα νέο βίντεο του ISIS δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Ένα νέο βίντεο του ISIS δόθηκε στη δημοσιότητα. Το βίντεο επαινεί το μακελειό στο γκέι μπαρ στο Ορλάντο το οποίο στέρησε τη ζωή σε 49 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 50.

Παράλληλα, το βίντεο καλεί σε ανάλογες επιθέσεις σε Σαν Φρανσίσκο και Λας Βέγκας «Σηκωθείτε, Μουσουλμάνοι και σκοτώστε τους άπιστους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι» αναφέρει κάποια στιγμή το βίντεο.

Ενδεικτικό των μέτρων ασφαλείας που υπάρχουν στην Αμερική είναι πως στο gay pride του Σαν Φρανσίσκο για πρώτη φορά στα χρονικά είχαν τοποθετηθεί ανιχνευτές μετάλλων.

Οι αρχές αναφέρουν το περιεχόμενο του συγκεκριμένου βίντεο δεν είναι καινούργιο, ωστόσο εξαιτίας των συγκυριών έχουν λάβει επιπλέον μέτρα προστασίας, ώστε να μην ζήσουν ανάλογα περιστατικά στο αμερικανικό έδαφος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59