search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Ο δράστης στο Λονδίνο έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα – Αποκλείεται το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας

04.08.2016 11:08
Λονδίνο: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο 19χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι - Media

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου χθες βράδυ θεωρείται ύποπτος για φόνο, ανέφερε η αστυνομία σε νέα ανακοίνωσή της στην οποία δεν αναφέρεται πλέον ονομαστικά ως ενδεχόμενο η τρομοκρατική ενέργεια.

 

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Λονδίνου χθες βράδυ θεωρείται ύποπτος για φόνο, ανέφερε η αστυνομία σε νέα ανακοίνωσή της στην οποία δεν αναφέρεται πλέον ονομαστικά ως ενδεχόμενο η τρομοκρατική ενέργεια.

«Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο» έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα και να τραυματιστούν άλλοι πέντε άνθρωποι, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Σκότλαντ Γιαρντ. «Συνεχίζουμε να επικεντρώνουμε την έρευνά μας στη διανοητική υγεία (του υπόπτου) διατηρώντας ανοικτό πνεύμα όσον αφορά το κίνητρο», προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

«Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η πνευματική υγεία (του υπόπτου) είναι ένας παράγοντας αυτής της τρομερής επίθεσης. Παραμένουμε ωστόσο ανοικτοί όσον αφορά το κίνητρο», δήλωσε ο αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας Μαρκ Ρόουλι, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών της λονδρέζικης αστυνομίας με την υποστήριξη του τμήματος κατά της τρομοκρατίας, διευκρίνισε η αστυνομία.

Ο 19χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση στις 22:30 τοπική ώρα (24:00 ώρα Ελλάδας) στη Ράσελ Σκουέρ, κοντά στο Βρετανικό Μουσείο, οδηγήθηκε πρώτα στο νοσοκομείο προτού τεθεί υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο.

Θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία μιας γυναίκας περίπου 60 ετών και τον τραυματισμό τριών ανδρών και δύο γυναικών. Δεν διευκρινίστηκε η φύση των τραυμάτων τους.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν συνέστησε στους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας να παραμείνουν ήρεμοι αλλά και σε εγρήγορση, ενώ χθες η αστυνομία αποφάσισε να αναπτύξει και άλλους αστυνομικούς στους δρόμους της πόλης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:45